Skip to Content
Prep Time
2 mins
Total Time
15 mins
Serves
Serves 4

Ingredients

1
pain plat multigrain
0
1
pomme, évidée, coupée en quartiers et finement tranchée
0
1
de cassonade
15
1/4
de cannelle
1.25
1
de beurre non salé , à la température de la pièce
15
1
d’amandes en julienne
15
0
Sucre à glacer (facultatif)
0

Method

Step 1
Préchauffer le four à 180 °C (350 °F). Mettre le pain plat sur une plaque à pâtisserie et étendre le beurre également sur le dessus. Disposer les tranches de pomme en cercle et garnir de cassonade et de cannelle.
Step 2
Chauffer pendant 10 minutes, retirer du four et garnir d’amandes. Laisser reposer avant de couper avec un coupe-pizza. Saupoudrer de sucre à glacer (au choix). Déguster.

Disclaimer: We seek to be accurate with respect to the ingredients, nutritional information, product images and descriptions listed on our website, however, this information may change from time to time. Please always refer to the product package for the most current and accurate ingredient and nutrition information or other product information.

Nutritional Facts Per Serving

Calories:
260
Fat:
8 g
Saturated Fat:
2 g
Carbs:
43 g
Fibre:
3 g
Cholesterol:
10 mg
Protein:
5 g
Sodium:
390 mg